Jag, som driver Belle Star Ranch, heter Iva Andersson. Belle Star Ranch har sitt säte på Frälsegården i Västrum utanför Västervik. Mina medarbetare är främst mina underbara små hästar. Var och en är en stor personlighet. Du kan läsa mera om dem under fliken "hästarna".
Tack vare sitt vackra läge lämpar sig Frälsegården utmärkt för aktiviteter inom turistnäringen. Och eftersom jag är en "ponnyfrälst" människa, bestämde jag mig direkt när jag kom och tittade på gården då den skulle hyras ut. Här ska jag förverkliga mina drömmar om en ponnyverksamhet. Dessa underbara små varelser och jag ska ha roligt här, och förhoppningsvis även sprida glädje vidare. 

Felicia Nilsson och Simone Göransson - ett par änglar som hoppar in hjälper till när extra hjälp behövs. Tusen tack mina älskade vänner!

Och till sist vill jag tacka från hjärtat till min fantastiska webdesigner Bodo Endres. Han har allt det jag inte har, och med hjälp av det har han skapat den här vackra websidan som jag känner mig så lycklig och stolt över och som jag hoppas att ni tycker om den ni också. Och om ni är i behov av en lika fantastisk websida, så slå gärna en signal till honom vet jag www.kaninens.se

På gården finns även många andra djur, som era barn kan titta på och leka med - hundar, katter, får,  kaniner och höns.

Titta även gärna på mina övriga websidor
www.hovarutanskor.se
www.lovelyblues.se

Du kan även följa mig på Facebook

http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Belle-Star-Ranch/281462725202808

Så känn dig välkommen på min hemsida och jag hoppas att vi träffas även i verkligheten, när du besöker min gård.